Nee geen collecte sticker

Datum van publicatie: 20.02.2021

Laat op een duidelijke manier zien dat u geen collectes aan de deur wenst te ontvangen. Marine blauw. Heb je vroeg slapende kinderen?

Tips - Maak het oppervlak eerst goed schoon - Plak de sticker op ooghoogte zo dicht mogelijk bij de deurbel. Collectes zijn wel welkom. Lewis Brodie — 25 oktober Briljant blauw. Lettertype 9. Zelfklevend, maar ik heb er 2 gaatjes in geboord zodat hij er ook af kan als de schilder komt.

Zilver spiegelfolie hoogglans alleen op aanvraag leverbaar.

Ben je de energieverkopers aan de deur ook zat. Bel of mail info shopgroup. Voor besteld, vandaag op de post. Saffier blauw. Filters Clear. Geen verkoop aan de deur meer.

Afmeting mm x 22mm Deze Nee sticker is bedoeld om op uw brievenbus of voordeur te plakken in de nabijheid van uw deurbel.

Gratis Ja-Nee sticker voor op je brievenbus Ben je zat van al die reclame in de brievenbus? Ook is het mogelijk om de sticker op het raam te plaatsen. Voor besteld, vandaag op de post. Je loopt niet altijd voor niets naar de voordeur waar je niets mee hebt doe me eigen ding niet voor de mensen die het doen wel waardering voor.

Of wil je de stickers liever zelf maken?

Nee Nee Sticker aluminium mat zilver. Het is n van de grootste ergernissen van Nederland. Voor een zeer voordelige […]. Geen colportage verkopers geloofsovertuigers.

Colportagestickers Geen colportage sticker bestellen bij Stickermaster Ongewenste reclame.

Is collecteren nog van deze tijd?

Afmeting 75mm x 40mm Het overtuigen van een bepaald geloof of het aanpraten van de laatste gadgets die u absoluut moet hebben. Populaire gratis acties Telegraaf proefabonnementen Gratis Ja-Nee sticker aanvragen Gratis tablet bij Vattenfall 4 gratis kinderboeken t.

Het is belangrijk dat u [

Duurzame anti colportage stickers van hoge kwaliteit Alle colportage stickers worden in full collor nee geen collecte sticker op duurzaam materiaal.

Afmeting mm art goedgekeurd slot met drie sterren 22mm Deze Nee sticker is bedoeld om op uw brievenbus of voordeur te plakken in de nabijheid van uw deurbel. En toch is er een simpele maar zeer effectieve oplossing.

NEE Gn collectes, nee geen collecte sticker, verkopers of geloofsovertuigers deurbordje I super plakstrip en 5 jaar garantie Bordje van Aluminium. Het is n van de grootste ergernissen van Nederland.

Daarom is het zo dat de weergegeven kleuren op deze website altijd bij benadering zijn.

Je winkelwagen

Gratis BeTraceable sticker voor surfers Plak nu een gratis BeTraceable sticker op je materiaals zoals zeil, kite, board of boot. Fjmbos Houten 10 september Ik raad dit product aan. Roze goud spiegelfolie hoogglans alleen op aanvraag leverbaar De zichtbare zijde is roze-goud de plakzijde is zilver van kleur. Goud spiegelfolie hoogglans alleen op aanvraag leverbaar De zichtbare zijde is goud de plakzijde is zilver van kleur. Vindt u het vervelend als […].

  • Populaire gratis categorieën Gratis producten Geld terug acties Gratis proefmonsters Gratis kranten TV gids aanbiedingen Prijsvragen Voor vrouwen Kado bij energie Vattenfall aanbiedingen Gratis datingsites Gratis tablets.
  • Deze sticker is duidelijk en neutraal.
  • PaulvanAdam Regio Breda 26 september Ik raad dit product aan.
  • Wanneer u het woord nee in een andere kleur wenst dan de overige tekst, dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.

Originele geen verkopers geloofsovertuigers of collectanten deur sticker tegen ongewenste aanbellers. Geen verkopers of geloofs-overtuigers transparant. Gratis producten Nieuwe acties Geld terug actie Energie Populair. En het belangrijkste: het bordje is effectief. Dat is nu verleden tijd. Je kunt telefonisch een sticker aanvragen bij de Milieudefensie Servicelijn: ma-do 9! Denise - 4 februari nee geen collecte sticker.

Nee Nee Sticker – Geen reclame. Geen huis aan huis bladen (zwart)

Kies je aantal:. Vanaf 5 Verkopers van producten en diensten komen ook vaker langs de deur met een strikkend verhaal om geld binnen te halen.

Nu we vanwege Corona moeten thuiswerken is er ook altijd iemand thuis en hebben we regelmatig 3 of 4 verkopers per week aan de deur, nee geen collecte sticker. Geen huis aan huis bladen zwart! Beschrijving Beoordelingen 3 Beschrijving De NEE NEE colportage sticker is voor iedereen die geen enkele vorm van collecte, verkoop of geloofsovertuiging aan de deur wilt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ümmügülsüm:

    Met ons straatpakket van colportage stickers bestelt u gelijk voor de hele straat of familie en vrienden. Let op!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *