Nespresso melkopschuimer draait niet

Datum van publicatie: 11.01.2021

Helemaal blij met mijn nieuwe Inventum melkopschuimer. Helaas ging deze melkopschuimer stuk. Kent u iemand die het antwoord hierop weet?

Geweldige melkopschuimer maar nu doet de garde het ineens niet meer. Geen enkel probleem tot nog toe. En ja… na 2 jaar zit er geen garantie meer op, geen coulance, niets!! En er kan veel melk in, zodat je genoeg melk hebt voor visite.

Nadat we eenmaal ons eerste kopje cappuccino hadden gemaakt, waren we helemaal om. Ben dus een blij mens. Een hele fijne melkschuimer voor een prima prijs.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of een geheim adres, om het schoon te maken. Jammer dat de bovenkant nespresso melkopschuimer draait niet los kan. Ik ben fan. Jammer dat de melk zo makkelijk aanbrandt Beantwoorden.

Voor mij zelfs iets t veel Ik ben er zo eentje.

Ook het schoonmaken blijft lastig en het gebruik van het verleidelijke schuursponsje blijft daarbij taboe om erger aankoeken te voorkomen. Nadat ik mijn Senseo melkopschuimer had laten vallen heb ik de Inventum gekocht. Heeft u het probleem al op weten te lossen?
 • Als je de reiniging van je melkopschuimer slim aanpakt, hoeft dit gelukkig echt niet zo veel moeite te kosten. Wie biedt mij een oplossing?
 • Ik was op zoek naar een melkschuimer en deze van Inventum is helemaal niet zo duur in vergelijking met andere merken. Afspoelen en klaar.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

De informatie is mogelijk verouderd. De Inventum heeft een anti-kleeflaag en daarom zo gemakkelijk zuiver te krijgen. En de prijs bijna voor niets voor de kwaliteit van dit mooie apparaat. Maar wat een geweldig mmoe schuim maakt deze Inventum, dus thuis wordt dit handige apparaat volop gebruikt.

Deze week de melkopschuimer MK aangeschaft.

Uw antwoord. In n woord Vrijwel in het begin al problemen met de teflonlaag helaas. Dit hebben wij ook, heb je inmiddels al een oplossing gevonden. Re: Nespresso Aeroccino.

Hoe kan je de Lattissima weer melkschuim laten maken?

Had hiervoor er ook een maar deze is vol schuim en zo klaar. Heb m ruim een uur laten staan en toen deed ie t weer Geantwoord op om Als de schuimer koel is, is de sensor ook koel, en schuimt hij beter Geantwoord op om Meer over human interest economie, business en financiën lifestyle en vrije tijd Aeroccino Aeroccino Aeroccino Aerolatte Aerolatte Thomas van Luyn.

Nu tijdje in gebruik, eerst ging het fout. Met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Lattissima melkopschuimer Nespresso Lattissima maakt geen melkschuim meer alleen hete melk De Nespresso Lattissima is een wonderschoon apparaat, nespresso melkopschuimer draait niet, vooral als je van cappuccino houdt.

Uitstekende melkopschuimer handig in gebruik ook voor 1 kopje mok Goed schoon te maken voor mij van groot belang Geen aangebrande melk pannetjes meer voor mij, als nespresso melkopschuimer draait niet vergeet dat er melk op staat dat is nu voorbij. Schuimt nog wel maar verwamt niet meer.

Hoe voorkom je het aankoeken van melkresten?

De anti-kleeflaag werkt goed. Lekker stevige schuim en makkelijk schoon te maken. Ook zo makkelijk te bedienen, de gebruiksaanwijzing is eigenlijk gewoon vanzelfsprekend. Maar mocht de melk toch aankoeken, dan volgt hier een handige tip. Voor gebruik spoel ik even met koud water.

 • Henk bedankt voor de tip , dit is de universele opkossing, Nespresso doe hier wat mee, dit is zo stuctureel opgelost!!!
 • Vanmiddag weer twee melkopschuimers gekocht 1 voor thuis en 1 voor op de camping twee jaar gelede kochten we er ook 2,waarvan we er zelf 1 kapot hebben gemaakt door een domme fout de ervaring met de melkopschuimer is top deze wordt op de dag heel veel gebruikt,er gaat niet boven een lekker bakkie koffie met een lekkere schuimkop erboven op.
 • Dit gaat mijn 5de melkopschuimer worden in 4 jaar tijd.
 • Advies: koop een ander merk.

Hij maakt prachtig romig schuim en werkt zeer stil. Ook is het raadzaam om de onderkant van de melkkan en de basis van de Aeroccino te reinigen met nespresso melkopschuimer draait niet zachte, vochtige doek.

Super fijn apparaat Dat kan komen doordat de krappe melkleidingen verstopt raken. Wees verstandig, en voorkom het aankoeken van melkresten - dit is veel beter dan het achteraf moeten verwijderen van vastzittende troep. Dit klinkt als een clubje waar je gewoon volop moet betalen om er bij te horen. Heerlijke cappuccino en chai latte.

Nou nee, dat lijkt ons een slecht idee.

Klacht: wieltje in melkopschuimer draait niet

Indien bovenstaande stappen niet helpen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Melk koekt niet aan zoals bij andere maar laat los mets choonmaken.

Melk maat is nauwelijks af te lezen. Klein en fijn op de aanrecht!

Vandaag voor het eerst de melkopschuimer MK van Inventum geprobeerd. Ik hou niet van lange gebruiksaanwijzing dus dit is top. Je kunt zelfs ook koud schuimen door de aan-knop langer vast te houden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ruwan:

  Makkelijk schoon te maken.

  Antwoord
 2. Reena:

  Wauw, dit is echt de beste aankoop ooit! De speciale coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra makkelijk.

  Antwoord
 3. Amina:

  Binnen enkele seconden een goed laagje schuim. Zelf drink ik alleen plantaardige melk, maar ook dat schuimt super.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *