Twee lampen boven tafel ophangen

Datum van publicatie: 02.03.2021

Je kunt dan zelf het ophangpunt van de lamp bepalen. Kijk eens bij Flos naar het minimalistische systeem Zero.

Beschikbaar voor één en twee hanglampen. Straluma maakt gebruik van cookies om het bezoek en winkelen bij Straluma. Als je een snoer aan een stekker wilt bevestigen, maak je eerst de stekker open door de schroefjes aan de buitenkant los te schroeven.

Dat mag in elke lamp! Hoe zorg je dat elke lamp van stroom wordt voorzien? Renée is contentmarketeer bij Flinders.

Je zult wel merken dat je eerder aan de lichte kant twee lampen boven tafel ophangen de tafel gaat zitten! In de tegenoverliggende openingen stop je de twee lampen.

Dat kan een reden zijn dat je voor een lamp met een hoge lichtopbrengst kiest. Bij het aansluitpunt hebben we de plafondrozet van Designtopics gebruikt en de voet van de lamp hebben we met afstandbussen aan het plafond gemonteerd. In deze oplossing zul je ervaren is dat de hele omgeving van je tafel verlicht wordt.

De grootste verlichtingszaak van Nederland! Wij staan klaar met onze licht experts om u verder te helpen.

Zo krijg je ze op een rijtje

Erg handig en mooi vormgegeven! Al moet je ook wel weer oppassen dat je niet een persoon wordt die er overal twee van moet hebben. Als je er met je neus tegenaan staat, tijdens het klussen, springen ze in het oog. Hiervoor hadden wij een redelijk grote lamp boven de eettafel hangen, welke ook nog eens open was aan de zijkant, waardoor deze meer licht in de hele kamer gaf. De aardedraad bevestig je in het midden van de stekker, fitting of kroonsteen als daar een aansluiting voor is.

Een lamp waarbij de ophangkabels en de stroomdraad zijn gescheiden van elkaar. Gebruik hulpmiddelen om de stroom naar de juiste plaats te voeren.

 • De showroom is KNX gestuurd wat de mogelijkheid geeft om veel verlichting te demonstreren. Dan is de Lightswing Twin de ideale oplossing.
 • Daarnaast is onze monteur met slimme montage soms in staat om soms het lichtpunt een klein stukje te verplaatsen!

Met indirecte verlichting. Lees meer. Gerelateerde berichten. Neem contact met ons op, onze adviseurs denken graag met u mee. Let er wel op dat lampen nooit zwaarder dan 3,5 kg mogen zijn.

Berichtnavigatie

Stefan van Dommelen 1 maart om - Antwoorden. Hier ook momenteel hetzelfde probleem met net nieuw aangeschafte lamp. De Lightswing. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rene is contentmarketeer bij Flinders. Soms zit er ook een derde draad bij die een gele of groene kleur heeft: de aardedraad. Het resultaat ziet eruit alsof je de lamp zo hebt gekocht, twee lampen boven tafel ophangen. Groet Creta Massar. Geen last van aansluitpunten, lichtpunten en kabels verkeerd geplaatst. En niet alleen in de blog maar ook in mijn interieur zie je elke dag de liefde voor een smaakvol interieur terug.

Hoe bevestig je een stekker?

Veel te ver naar voren. Persoonlijk interieuradvies? Lees dan   Hoe de zithoek verlichten. Mocht je twijfelen, ga dan voor de Twin.

Start nu meteen met de T van Techniek en verbeter het kunstlicht in je huis. Wij hebben zelf twee lampen boven tafel ophangen oplossing 1 kunnen kiezen. Marco 16 maart om - Antwoorden.

Net als de Neuro! Door: Doret Schulkes interieurarchitect. Foscarini heeft ook een dergelijk ophangsysteem. Verlicht de tafel vanaf de wand of met een staande lamp.

Deze zoektocht is ondertussen uitgegroeid tot een blog waaraan ik elke dag veel liefde, passie en aandacht aan besteed. Verplaats het aansluitpunt door een paneel aan het plafond te maken.

Hoe bevestig je een hanglamp?

Doret 17 maart om - Antwoorden. Bij de van Flos wandlamp komt de arm vanaf de wand en gebruik je een stopcontact aan de muur.

De Lightswing is geassembleerd en kan later niet omgebouwd worden tot Twin. Een strak paneel mat in de kleur van het plafond valt nauwelijks op.

De 5 sleutels naar een huis dat iedere dag bijdraagt aan je geluk en zelfs aan je gezondheid. Zorg er dan voor dat je de nul- en fasedraad aan dezelfde kleur draad bevestigt als de draden die uit je plafond komen. Geef een reactie Reactie annuleren Reactie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Ouail:

  Hier lees je het. Nooit meer gedoe met een lamp die net niet in t midden boven de tafel hangt of rare snoertjes over t plafond.

  Antwoord
 2. Birgit:

  Dat wordt dus hakken en frezen. Wil je ons volgen?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *