Van dijk autos waalwijk ervaringen

Datum van publicatie: 14.01.2021

Nico Met het autobedrijf Van Dijk is het prettig zaken doen in een ongedwongen sfeer. Geen valse beloftes fijne auto zijn erg blij met onze Ford Focus Cabrio.

Uitstekend bedrijf!!! Er is iets fout gegaan. Met het autobedrijf Van Dijk is het prettig zaken doen in een ongedwongen sfeer. Terwijl wij een auto inruilen En daar wordt totaal niet moeilijk over gedaan.. Onze eerste indruk bij binnenkomst was een zeer nette garage en een gastvrije ontvangst door de eigenaren. Zal zeker voor een volgende aankoop weer terug gaan.

Leon en IngridBarendrecht. Schitterende Suzuki Vitara gekocht bij autobedrijf van dijk. Remco De Bie uit Vlijmen. Kan dan ook de firma aanbevelen. Waarbij de stelregel "Afspraak is afspraak" volledig wordt nagekomen. Hij is gisteren bij onze garage geweest om nog na te laten kijken voor de zekerheid.

Laatste reviews

Klantvriendelijk staat bij autobedrijf Waalwijk bovenaan en dat is in alles te merken meedenkend en vriendelijk personeel en heerlijke koffie! Top service dus! Matthias 23 oktober Gemoedelijke sfeer. Omdat prijs kwaliteit verhouding hoog is.

Top bedrijf! We hebben voor de tweede keer een auto gekocht prachtige Nissan QASHQAI bij autobedrijf van Dijk en zijn ontzettend tevreden en kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden.

We hebben voor de tweede keer een auto gekocht prachtige Nissan QASHQAI bij autobedrijf van Dijk en zijn ontzettend tevreden en kunnen dit bedrijf aan plant witte bloemen rood blad aanraden.

Auto laten keuren en op klein dingetje na helemaal in van dijk autos waalwijk ervaringen. Peter Klasen uit Eindhoven. Nu is de auto weg terwijl ik serieus belangstelling had. Gisteren mijn tweede auto hier gekocht. John Turfboer uit Den dungen.

Openingstijden

Marloes Bastianen uit Waalwijk. Binnen twee weken een beurt van bijna Nico Met het autobedrijf Van Dijk is het prettig zaken doen in een ongedwongen sfeer.

ReneeWassenaar. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Opiness. Een zeer van dijk autos waalwijk ervaringen auto waar we veel plezier aan beleven. Richard Van den lon uit Tilburg. Ik heb een super mooie Suzuki Vitara gekocht eentje in een speciale uitvoering met vele optie's die bijna niet te verkrijgen is voor een goede prijs!

Autobedrijf Van Dijk

Geoon een TOP-bedrijf. Janssens 29 april Helemaal goed door heen gekomen. Bedankt Dennis.

Voor de derde keer auto gekocht bij Dennis eigenaar van autobedrijf Van Dijk. Weer in een fijne ongedwongen sfeer met Dennis en zijn vader onderhandeld over de inruil van onze eigen cx3. Een adres om vertrouwd te kopen.

De lokatie. Na op zoek te zijn van dijk autos waalwijk ervaringen naar een Citroen DS 5 uitgekomen bij autobedrijf Waalwijk. We kwamen heel gericht kijken hoes maxi cosi pebble Mazda CX3, inruil van de oude auto was zo geregeld, professioneel en netjes geholpen door Bart. Verstuur bericht.

Nieuwsbrief AutobedrijfReview ontvangen?

Zeer tevreden met de service en de informatie die wij hebben gehad van Dennis. Geen valse beloftes fijne auto zijn erg blij met onze Ford Focus Cabrio. Omdat prijs kwaliteit verhouding hoog is. Na wat informatie loopt men gewoon weg zodat je kan kennismaken met de auto's die er staan.

Wij zijn zeer goed geholpen door vader en zoon. Email adres noodzakelijk. Zeer tevreden met de service en de informatie die wij hebben gehad van Dennis. Remco De Bie uit Vlijmen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lieveke:

  Auto laten keuren en op klein dingetje na helemaal in orde. Aad Spruijt , Maasland.

  Antwoord
 2. Sylvano:

  Zeer tevreden.

  Antwoord
 3. Malcolm:

  Als je hier een auto wil kopen deze bij het test rijden naar een garage rijden om ernaar te laten kijken. Je kan rustig rond kijken zonder opdringerige verhalen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *