Vw move up bandenspanning

Datum van publicatie: 13.12.2020

De meeste autowielen zijn vier- of vijfgaats. Uw winkelwagen is leeg Ja. Midnight Blue.

Gerelateerde zoektermen. Bezoek website 22 okt. Ik rijdt zelf momenteel op continental wintercontact x 60 x 14 en dan merk ik wel dat hij meer verbuikt dan met de originele banden.

Alvast bedankt voor jullie reacties. Graag reacties, dan kan ik hopelijk na km ook wat zuiniger gaan rijden. Op de snelweg kun je al snel 1 op 20 , en met zuinig rijden soms wel 1 op 22,5 halen. Retour e-mailadres:.

Bezoek website 4 okt. De meeste autowielen zijn vier- of vijfgaats. Winterbanden Winterbanden hebben een grover profiel en een zachtere rubbersamenstelling om sneeuw en water beter te kunnen verwerken! Gebruikt Ophalen of Verzenden. Deest 21 okt.

 • Bandenspanning move up?
 • Echter mag je officieel een auto niet afkeuren op de bandenspanning, als deze te laag is dient deze gewoon op spanning gebracht te worden. Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens om mijn vraag te beantwoorden.

Autobanden voor de Volkswagen Up

Post by JoVe » Thu 21 Apr , Dit slaat op het aantal moeren waarmee de velg op de as is gemonteerd. Midnight Blue. Als deze aan de oppervlakte komen heeft een band nog slechts 1,6 mm profiel en is vervanging noodzakelijk.

Voor auto's zijn ruwweg twee soorten wielen te onderscheiden; stalen wielen en aluminium of lichtmetalen wielen. Bandenspanning Post by High Uppie » Wed 06 Jun , Beste forumleden, graag zou ik van jullie willen weten wat de bandenspanning voor en achter is van mijn high up.

Let wel, als je banden te hard op pompt slijten deze in het midden sneller dan normaal.

 • Merken aluminium wielen Ieder automerk heeft eigen aluminium wielen in het programma, maar daarnaast heeft zich een hele aftermarket-industrie ontwikkeld die op de toegenomen vraag inspeelt. Het volkswag.
 • Ermelo 2 okt.

Bezoek website 4 okt. Hierbij een super mooie winter set voor een volkswagen up. D Nieuw Ophalen of Verzenden? Op m'n vorige wagen vw move up bandenspanning ik ook permanente bandenspanningscontrole op display. Post by Mikester Sun 17 MarRondom 2. Post by gupje Fri 15 MarHallo.

Set 14 inch zwarte stalen velgen met winterbanden voor een volkswagen up, seat mii en skoda citigo 14 inch zwarte stalen velgen. United Kingdom.

Bezoek website 19 okt.

Post by High Uppie Wed 06 JunPost by High Uppie Fri 08 Jun. Deze set is zo goed als nieuw. Ligt ook weer aan de periode van het jaar.

VIND DE BESTE MICHELIN-BAND VOOR UW AUTO

Merken aluminium wielen Ieder automerk heeft eigen aluminium wielen in het programma, maar daarnaast heeft zich een hele aftermarket-industrie ontwikkeld die op de toegenomen vraag inspeelt. De meeste autowielen zijn vier- of vijfgaats.

Royal Car Parts De Meern. De juiste bandenspanning heeft enorme invloed op gebruiken van auto. Original Wheels Gecontroleerde Verkopers zijn door een externe, onafhankelijke partij gecontroleerd.

Heesbeen 8 okt. Bandenspanning move up. Laufenn I Fit. Post by f. Citi velgen. Profiteer van onze vaste lage prijs bij vw move up bandenspanning.

Te koop bijna nieuwe winterset 15 inch steek 4x naaf Op de snelweg kun je al snel 1 op 20en met zuinig rijden soms wel 1 op 22,5 halen.

Nieuwegein 19 okt. Te koop bijna nieuwe winterset 15 inch steek 4x naaf Voor een move up!

Dronten 20 okt, vw move up bandenspanning. Vroeger reed iedereen op stalen wielen, maar in de jaren tachtig werden aluminium wielen populair en nu zijn ze niet meer weg te denken.

C Gebruikt Ophalen of Verzenden. Tweedehands banden Bij de aanschaf van tweedehands aluminium wielen zijn er een aantal zaken waar je op moet letten: zijn ze mooi rond.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Haley:

  Post by MicroUp » Thu 30 Jan , Gewoon de standaard aangegeven bandenspanning aanhouden vanuit de fabrikant. In de langsgroeven van het profiel van een band zitten zogenaamde slijtage-indicatoren.

  Antwoord
 2. Tjipke:

  Selecteer uw auto. Het is de moeite waard om uw bandenspanning regelmatig te controleren.

  Antwoord
 3. Shamara:

  Ik lees nl overal aangepaste bandenspanningen om zo zuinig mogelijk te rijden, maar dat gaat meestal over de high up en die hebben grotere banden Mijn up style!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *