Appelazijn en wratten

Datum van publicatie: 02.03.2021

Hetzelfde geldt voor schimmelnagels. Soms zien ze er een beetje bloemkoolachtig uit.

Karen Pas. Doe voorzichtig de druppel op de wrat. Stik ze met doorschijnende tape. Pas de behandeling dagelijks toe om de wratten volledig te verwijderen. Als het vollemaan is. Elke ochtend en elke avond met een wattenstaafje een beetje stroop gewone keukenstroop dat je ook op brood doet erop doen.

Ga er gewoon mee in de zon als je kan. Wanneer wratten niet vanzelf weg lijken te gaan kunt u uw huisarts raadplegen! Na twee dagen aanstippen met lijm was de wrat weg. Wrijf met een helft over de wrat, appelazijn en wratten. Een super simpele tip tegen wratten.

 • Ook bevat deze website cookies van derden, die onder andere gebruikt kunnen worden om u op sites van derden relevante advertenties te tonen. Bananen zijn uitstekend voor de huidgezondheid en in dit geval bevatten ze een proteolytisch enzym dat wratten oplost.
 • Wratten van zuurstof afsluiten kan echt goed werken. Elke avond even een stukje op je wrat doen, afplakken met een pleister.

Andere natuurlijke huismiddeltjes

Goedkoop en pijnloos! Tandpasta op de wrat smeren en een pleister er op, een nacht inwerken. Ik heb 2 jaar last gehad van wratten op mijn handen en voeten het hadden bloemskool achtige vormen en moeilijk weg te krijgen. Ik lees veel ervaringen dat appelciderazijn goed werkt. Na 2 weken is de wrat weg, als Sneeuw voor de zon Hier met citroenschil en appelazijn.

 • Bert van den Poll.
 • Een wrat insmeren met bruine suiker en vaseline wel een pleister erop doen. U gaat akkoord met deze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Plak een stukje duc-tape op de wrat, blijf dit net zolang doen tot de wrat weg is! Wratten verwijderen Appelazijn en wratten is belangrijk dat je wratten verwijdert zodra ze verschijnen.

Meng wederom water met appelazijn, appelazijn en wratten. Als het los ging zitten trok ik het eraf wat redelijk vaak gebeurde en gooide er gelijk weer een dikke laag lak overheen.

Akkoord Lees meer.

Isolatietape om wratten te verwijderen

Mede dankzij deze site, ben ik begonnen met doorzichtige nagellak er 2x per dag reikelijk op te smeren en deze als het droog was, met een pleister af te dekken. Collageenpeptiden zijn supplementen die zijn gemaakt van de botten, huid en kraakbeen van bepaalde dieren. De wratten goed insmeren met nagelak dan schildersafplaktape erop en de wrat is in 2 dagen verdwenen Marleen.

Pijnloos en goedkoop. Als de wrat eenmaal weg is, blijf dan de wrat nog een paar dagen aanstippen, appelazijn en wratten, Ik ben hem toen in gaan smeren met jodium dat werkte ook snel en pijn loos.

Vers gesneden stukjes knoflook worden in de wrat gewreven om ze met het sap van appelazijn en wratten knoflook te bedekken. Het deed echt best wel weer spa francorchamps per uur pijn maar het hielp wel. En weg wrat.

Van appel naar azijn

Dat wordt twee keer peer dag herhaald tot de wrat loskomt. Het werkt echt!!! Thuisbehandeling versus huismiddeltjes tegen wratten Als u zonder veel succes een huismiddeltje tegen wratten geprobeerd heeft, zijn er in de  apotheek verscheidene behandelingen tegen wratten beschikbaar zonder voorschrift.

 • Appelazijn, watten of een wattenstaafje, en een pleister.
 • Binnen 1 tot 2 weken vallen ze eraf zonder pijn.
 • Plaats het wattenschijfje tegen de wrat met behulp van de pleister.
 • Ik had veel wratten op mijn handen waar ik mij erg voor schaamde.

Een enkele keer blijven ze veel langer zitten helaas is het is niet bekend waarom de n er snel van af is en de ander niet. Wratten verwijderen met behulp van appelazijn Om dit natuurlijke middel tegen wratten te gebruiken heeft u het volgende nodig: - Appelazijn - Wattenschijfjes - Pleisters Hoe verwijder je zelf een wrat? Zo ziggo wifi booster instellingen wijzigen u dat wratten van andere mensen ook bij u terecht komen.

Na een week zie je niks meer van de wrat. Plak dan een stukje bananenschil met plakband op de wrat, appelazijn en wratten, appelazijn en wratten.

Hiermee wordt het haar op dezelfde manier gewassen als met shampoo of zeep. Maar wat is een wrat nou precies. Ik lees veel ervaringen dat appelciderazijn goed werkt.

Na 1 a 2 weken werd hij zwart en heb ik het met rust appelazijn en wratten.

Alle voordelen van appelazijn op een rijtje!

Aardappelschil op je wrat met een pleister erover. Je kan het voelen koud worden, kan bij sommige wratten ook licht brandend gevoel geven eventjes later na het 'aanstippen'. Daarna worden de stukjes knoflook met het snijvlak naar onderen op de wrat gelegd en met pleister bedekt. Het over de wrat heen plassen, of urine opvangen met een bakje en het er dan op doen helpt gegarandeerd.

Een interessant appelazijn en wratten van het oorspronkelijke historische gebruik is om de aardappel te begraven na gebruik en wanneer je deze twee weken later terug zou opgraven zou hier een wrat op zitten en zou de jouwe weg zijn. Groet Sabine? Citroenolie en theeboomolie worden soms als huismiddel bij wratten gebruikt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shreya:

  Ik lees veel ervaringen dat appelciderazijn goed werkt.

  Antwoord
 2. Ramona:

  EndWarts is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek.

  Antwoord
 3. Biko:

  Smeer het als het kan alleen op de wratjes.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *