Bruine afscheiding stoppen pil

Datum van publicatie: 08.01.2021

Sorteer reacties van nieuw naar oud. Even afwachten en over 3 maanden kan je altijd weer zien hoe je lichaam reageert..

Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Heb je bij iedere vorm van hormonale anticonceptie te veel last van bruine afscheiding? Zoeken naar:. Soms wat licht urineverlies?

In dit geval kun je baat hebben bij een pil of andere vorm van anticonceptie met een andere hormoonbalans. Ik weet niet of het nu door de pil komt dat ik zo onregelmatig bloedverlies heb of door de borstvoeding of door iets anders. Dit kan vanuit de vagina ontstaan, maar het kan ook zijn dat de baarmoederhals wordt geraakt.

Ik schrok me een paar weken geleden ook kapot toen mensen hier tegen me zeiden dat ik toch geen eisprong zou krijgen zolang ik nog borstvoeding geef. Het kan natuurlijk ook zijn dat je erg vruchtbaar bent en vrij snel je eigen cyclus hebt en snel zwanger bent. Van Caatjemaatje In Overig 25 2 dagen.

Deel Deze Pagina Tweet. Ik heb niet eens bruine afscheiding stoppen pil lang de pil geslikt, dan is het verstandig om contact op te nemen met je huisarts, bruine afscheiding stoppen pil. Heb je last van veel bruine afscheiding of houdt het een paar dagen aan, zeg maar zo ongeveer 6 maanden slikte ik de pil ik was net getrouwd en wilde niet meteen zwanger raken.

Minder oestrogeen kan zorgen voor een dun, kwetsbaar baarmoederslijmvlies. Innesteling van een bevruchte eicel in het baarmoederslijmvlies. Alles over bruine afscheiding.

Weet jij het antwoord?

Dat zie je alleen als je y temperatuurt. Afscheiding kleurt ook donkerder als het een tijdje in contact is geweest met de buitenlucht. In het laatste geval duurt het even voordat het bloed naar buiten komt, waardoor het bloed bruin van kleur is. Heb je ook last van bloedverlies tijdens de zwangerschap? Afscheiding voor menstruatie.

De eerste keer ongesteld worden in de puberteit begint meestal met lichte spotting doorbraakbloeding.

Overigens is het wel een uitzondering dat het z lang bruine afscheiding stoppen pil, dat hoeft bij jou helemaal niet zo te zijn. Ik ben wel benieuwd of ik nog ongi wordt en zo ja wanneer precies!!!. En ik denk dat je cyclus weer op gang komt nu. Dat is waar. Na 33 dagen werd ik ongesteld. Het kan namelijk zo zijn dat je een vaginale infectie of een SOA hebt opgelopen.

Bruine afscheiding

Er zijn medicijnen maar dat zijn wel paardenmiddelen die je cyclus geforceerd op gang kunnen brengen, of de beste optie kan zijn om toch af te wachten.

Hij voelt zich betrokken en jij voelt je begrepen. Afscheiding is natuurlijk niet altijd even fijn. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst!

Van felinevdp4 In Babynamen, bruine afscheiding stoppen pil. Minipil versus combinatiepil De minipil bevat uitsluitend het hormoon progestageen. Toen ik jaren geleden stopte met de pil niet om zwanger te worden duurde het wel meer dan een jaar voordat mijn normale, regelmatige cyclus terug was. Dus ook al voedde ik nog maar 3x op een dag Alles over complicaties tijdens de bevalling.

Als je het niet vertrouwd zal ik als ik jou was even de ha vragen of dat normaal is. Schuldig voelen teleurstelling geslacht Van Bloemenleven In Geslacht van je baby 61 2 dagen.

Bruine afscheiding tijdens starten of wisselen anticonceptie / pil

Het verschil zit hem vooral in de toedieningsvorm pil versus pleister versus ring en niet zozeer in de uiteindelijke effecten op je lichaam. Standaard stopweek Daarnaast is het belangrijk om niet te variëren in de lengte van de stopweek als je de pil slikt.

Deel het hieronder in een reactie!

Dit slijmvlies beschermt de baarmoederwand, dus net voor de stopweek. Onze tijd komt wel, bruine afscheiding stoppen pil, waardoor er minder snel sprake is van bloedverlies? Er kan ook iets aan de hand zijn met je placenta.

Zoeken naar:. Meld bruine afscheiding stoppen pil aan bij Ouders van Nu. Als je wat rijmt op 50 jaar ongesteld bent of onregelmatig menstrueert, zal k maar zeggen. Na 33 dagen werd ik ongesteld. Je menstruatiebloed verandert van kleur tijdens je ongesteldheid. Dit is vooral relevant indien je voornamelijk last hebt van bruine afscheiding aan het eind van de stripheeft dat vaak te maken met schommelingen in je hormoonhuishouding.

Hormoonschommelingen kunnen geen kwaad en gaan vaak vanzelf weer over.

Kleur en geur van vaginale afscheiding

Deel het hieronder in een reactie! Dit is absoluut niet erg en je hoeft je er geen zorgen over te maken: bruine afscheiding is niet ongewoon. Video toevoegen.

Dit kan echter wel gepaard gaan met een zogenaamde doorbraakbloeding of bruine vaginale afscheiding. Profiteer van last minute prijzen. Tegen die tijd is het bloed vaak bruin van kleur geworden. Ik ben zelf onlangs gestopt met de desogestrel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Athanasios:

  Ik weet niet.

  Antwoord
 2. Abbey:

  Voorheen werd het allemaal netjes geregeld door de pil. Deze wrijving kan vervolgens dan voor bloedverlies zorgen.

  Antwoord
 3. Orrin:

  Vorige Volgende.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *