Buienradar deventer 5 dagen

Datum van publicatie: 13.01.2021

Begin van de hittegolf?? Veel donkere wolken afgewisseld door opklaringen. In Meddo bleef het droog.

Vrij hoog. Net toen ik de fiets had gepakt om weer naar Winterswijk toe te gaan. Gisteren de torenvalken die nu beginnen uit te vliegen, vandaag kwamen de spechten weer op bezoek. Geen Meddose hooi boeren. Eind van de middag een paar opklaringen en droog. En juist op zo'n warme dag gingen deze 2 kinderen op schoolreisje.

Langs de Slinge beek bloeien ook nog bloemen. Buienradar Dn. Nu komende nacht en morgenvroeg nog kans op regen. Normaal zou het zo'n 22 gr. Het werd nog weer een tropische dag met een max.

Afgelopen nacht bleef het droog. Het was een dag met mooi weer, alleen viel er bij ons weer geen regen.

Het werd nog weer een tropische dag met een max. Volgens Jordi Huirne is het juni record voor Winterswijk 35 gr. Een klein wereldje.

Over het etmaal was dit 29,2 gr. De vierdaagse in Winterswijk kon gisteren avond gewoon door gaan en ook vanavond was het prima wandelweer. Met wat lekkers van een jarige. Ans, Thea en Jacqulien, gefeliciteerd, jullie hebben het weer gehaald!!

 • Ook in Meddo gisteren avond een mooie lucht na de regen.
 • Kwekerij Ubbink in Meddo bestond vorig jaar september 25 jaar. Boven de Golf van Mexico is Zeta ontstaan, de 6e letter in het Griekse alfabet.

Bruine weilanden. Facebook 5 0 Whats App Mail 0 Mail 0! Afgelopen nacht viel er 5,6 mm. Er vielen enkele spetters? Landelijk wellicht wel de hittegolf door. De scholekster ligt nog steeds tussen de geraniums op de eieren. Vanaf Het Noasman, buienradar deventer 5 dagen.

Instagram #meteox

Nu een record hoge temp. De Avond4daagse in Winterswijk werd afgelast. Onder de rode streep. Zoals Timmerwerkplaats van Wamelink, een theekoepel, Raadhuis, boerderij Lemkamp en boerderij 't Brookert.

De Boer op. Mussen zijn er nog steeds gek op! Tussendoor heerlijk op een bankje in de schaduw gezeten. In de berm bloeit nog van alles. Langs de Slinge beek bloeien ook nog bloemen.

En ben je blij dat de deuren even open kunnen. Gisteren avond een mooie ondergaande zon. Buienradar 21 Ekim, ·. Maar door de extreme droogte was het gras op.

Volgens Jordi Huirne is het juni record voor Winterswijk 35 gr.

Foto Herwin 23 juni. Afgelopen nacht, net na middernacht kregen we onweer met regen en volgens mij hagelde het ook nog. Daarna iets omlaag en dan weer iets omhoog maar niet boven de 39,5 gr, buienradar deventer 5 dagen.

De 3e hittegolf is in Meddo een feit. Het speelde op 3 lokaties in Hangar Misschien wel het begin van een plaatselijke hittegolf. De neerslag gegevens van de afgelopen week Duurt niet lang of ze vliegen uit!

Het weer de komende 8 uur

Buienradar 13 saat ·. De jeugd was weer volop aanwezig. Zolang de max.

De dag begon grijs. De groei is weer voorbij. Op dat moment was er nog geen wolkje aan de lucht?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Rodger:

  Een prachtige tocht.

  Antwoord
 2. Margaux:

  Het was zweten om deze snelle dames bij te houden.

  Antwoord
 3. Yahya:

  Dat telt natuurlijk landelijk. De neerslag gegevens van de afgelopen week, Vandaag een max.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *