Centro o oberhausen winkels

Datum van publicatie: 27.02.2021

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. De hotels bij CentrO in Oberhausen.

Centro Oberhausen. Wat zijn de openingstijden van CentrO? Leuke winkelcentra bij de grens. De Promenade en Coca-Cola Oase hebben afwijkende en ruimere openingstijden dan de winkels. Parkeren bij CentrO Oberhausen. Er is ook een verblijf met pinguïns. Lekker shoppen!

Leuke centro o oberhausen winkels in de buurt. De openingstijden van de Coca-Cola Oase zijn:! De hotels en appartementen in Oberhausen. Home CentrO Oberhausen. U kunt overnachten in n van de hotels in de buurt. Je hoeft dus geen rekening te houden met hoge parkeerkosten.

Langs CentrO ligt een meter lange boulevard waar u kunt uitgaan. Ideeën voor uw vakantie Tips voor een overnachting Eropuit met kinderen Leuke dingen doen.
 • Een weekend shoppen. Gasometer Vanaf het dak van Gasometer heeft u een mooi uitzicht over het Ruhrgebied.
 • Vergelijk prijzen hotelkamers Tip!

Beoordelingen

Leuk winkelen met kinderen. Door dat er nog andere zaken aan dit winkelcentrum vast zitten is het pelzier voor iedereen kids kunnen naar bijvoorbeeld legoland oid terwijl moeders rustig kan shoppen. Heb je interesse in een baan bij CentrO Oberhausen, bijvoorbeeld in 1 van de vele mode- of andersoortige winkels?

De openingstijden van de Coca-Cola Oase zijn:. Met een hoogte van meter is dit bouwwerk zelfs 5 meter hoger dan de domtoren van Utrecht. Een beoordeling schrijven. Oberhausen ligt vlakbij de grens.

 • De meeste van de ruim winkels zijn overigens modewinkels, hiertoe behoren enkele zeer bekende modemerken.
 • Langs de donkere wanden zijn lampen bevestigd die de indruk van een sterrenhemel geven.

Hotels in de buurt van CentrO: 0. Datum van activiteit: januari U kunt overnachten in n van de hotels in de buurt. Iets verder Oberhausen ligt het reusachtige themapark Movie Park Germany. Ook een grote foodhall aanwezig.

Adres en telefoonnummer

Het winkelcentrum trekt jaarlijks maar liefst 23 miljoen bezoekers en is daarmee het grootste winkelcentra van Europa. Vergelijk prijzen hotelkamers Tip! Ook een grote foodhall aanwezig!

Dit is natuurlijk een geweldige oplossing voor wanneer je lekker ontspannen het winkelcentrum wilt bezoeken, centro o oberhausen winkels. Datum van activiteit: januari In het weekend salaris piloot klm veel Nederlanders in CentrO Oberhausen hun inkopen. De hotels in de buurt van CentrO Oberhausen. Er zijn hier terrasjes aan het water, disco's en bioscopen.

Top Merken

Overnachten Oberhausen? Factory Outlet Centrum van Ochtrup. CentrO beoordelingen.

Veel diversiteit en grote winkel ketens. U vindt hier internationale bars en restaurants, de centro o oberhausen winkels, zowel een Biergarten als een Irish Pub. Kom meer te weten over adres, is de ruimte binn. CentrO ligt aan de snelweg en is dus vanuit Nederland met de auto gemakkelijk te bereiken.

CentrO beoordelingen, centro o oberhausen winkels. Vanaf het dak van Gasometer heeft u een mooi uitzicht over het Ruhrgebied. Wat echter het meest indrukwekkend is?

Over Winkelcentrum Centro Oberhausen

Overnachten bij CentrO Oberhausen. Elke winkel zijn eigen laatste trends en aanbiedingen. Langs CentrO ligt een meter lange boulevard waar u kunt uitgaan. Leuk winkelen met kinderen.

Overnachten Oberhausen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Winkelcentrum CentrO in Oberhausen. Oberhausen ligt vlakbij de grens.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Micha:

  Er zijn parkeergarages naast het winkelcentrum en het uitgaanscentrum. Het parkeren is zelfs gratis.

  Antwoord
 2. Joelle:

  Kies een andere datum. Nieuw zijn de driehonderd zeesterren.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *