Clash of clans account overzetten van android naar apple

Datum van publicatie: 27.02.2021

Kan ik mijn account als nog terug halen via Facebook? Hoe kan dit want ik heb nog nooit op een ander apparaat gespeeld? Groetjes django.

Is er iemand die samen met mij een leuke clan wil oprichten? Kan ik mijn account als nog terug halen via Facebook? Maar als ik druk op dit is het oude account en dan op koppelen met een ander android apparaat komt er te staan dat ik via instellingen mezelf moet aanmelden maar dat ben ik al. En mijn probleem is is dat ik zonder Apple id was ingelogd en het nu wil overzetten, is dit mogelijk? Mvg Craig mijn COC naam.

Ik heb een dorp op mijn iphone wat beter is dan op mijn ipod touch kan ik nu ook dat dorp naar mn clash of clans account overzetten van android naar apple zetten! Ik ben ooit begonnen via mijn android telefoon aan Clash of Clans. Achteruit rijden met een aanhangwagen, dat kan niet. Weet iemand of dit dorp tijdens het spelen ergens in de cloud wordt opgeslagen en of en zo ja hoe het dorp weer terug gehaald kan worden.

Mijn vriend doet mee via zijn Samsung. Maar dat acount heb ik al gekoppeld op mijn oude android telefoon dus ik kan hem niet op mijn nieuwe anddroid telefoon koppelen!

Ik ben mijn dorp kwijt ik heb nu een nieuwe telefoon een iPhone 6. Ik heb via mijn ipad mijn account gekoppeld aan mijn htc, maar mijn htc is kapot gegaan en ik heb een nieuwe gehaald alleen nu kan ik mijn account niet meer koppelen omdat mijn huidig dorp al is gekoppeld.

Uw account synchroniseren met Apple-apps

U kunt als volgt wijzigen wat wordt gesynchroniseerd of uw Google-account verwijderen: Open de app Instellingen op uw iPhone of iPad. In plaats van dat je wordt gevraagd een wachtwoord te maken en te onthouden, krijg je een verificatiecode toegestuurd iedere keer als je je aanmeldt. Voeg uw Google-account toe. Dan kan je daarna op je iPad met je nieuwe wachtwoord inloggen en wordt je Gamecenter-account op je oude iphone automatisch uitgelogd omdat het wachtwoord niet meer klopt.

Je kunt gewoon inloggen, want je account werkt automatisch bij naar de nieuwste versie en je gegevens die blijven bewaard. Ik heb mijn clash of clans account op mijn ipad en mijn iphone maar ik heb sinds kort een nieuwe telefoon en als ik hem probeer te koppelen naar mijn samsung dan zegt ie dat het dorp al een keer is gekoppeld hoe kan ik mijn iphone ontkoppelen zodat ik het op mijn samsung kan spelen want ik heb geen zin meer om er weer een jaar in te steken om weer op hetzelfde level te komen.

Nu ging mijn apparaat stuk niet aangemeld met google en nu wilde ik weten of ik mijn oude dorp weer kan terug krijgen. Vraag is ook meteen… Als dit wel mogelijk was, maar de inlogprocedure kan verschillen. Ik moest een nieuw kamp beginnen!. Zou ik me gmail naam, zou dan het account op me ioad ook gekoppeld worden…. Opmerking: U kunt inloggen bij sites van andere Google-producten.

598 antwoorden op “Accountproblemen”

Geen clan te vinden met die naam. Dus ik melde me aan bij mijn oude GameCenter account. Anders heb je een koppelcode nodig.

Geen idee of dat met Facebook ook zo werkt. Something went wrong. Maar dan staat er dat ik al met een Samsung account ben gekoppeld. Ik heb net mijn tablet terug die is gerepareerd maar als ik nu coc open kan ik niet mijn eigen dorp laden. Hoe moet ik dat doen!

Berichtnavigatie

Dan kan je daarna op je iPad met je nieuwe wachtwoord inloggen en wordt je Gamecenter-account op je oude iphone automatisch uitgelogd omdat het wachtwoord niet meer klopt. En als ik wil inloggen bij google plus op mijn tablet vraagt hij me weer of ik het dorp van me telefoon wil overnemen, als ik niet ja klik logt hij niet in. Die zijn nog niet in Nederland verkrijgbaar. Hoe moet ik dat doen.

Naar de inhoud springen? Hoe moet dat. Heb alles geprobeerd en kom niet verder! Beste, bij mij kreeg ik de code gestuurd van Supercell via de mail, we bieden geen telefonische ondersteuning. Mijn probleem is dat ik nu een galaxy s5 heb en daar moest ik overnieuw beginnen, Ik had mijn clash of clans op samsung en op ipod. Clash of clans account overzetten van android naar apple heb ik ook gehad, ik mannen kapsel kort 2020 dus mijn apparaat te koppelen van mijn s3 naar mijn s5 alleen komt er telkens te staan bij mijn s5 als ik heb geklikt op dit is het nieuwe apparaat geef de bevestigings code.

Max.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Je ziet ook niet meer de tekst welkom terug. Ik heb 2 accounts, 1 op mijn telefoon, en 1 op mijn tablet. Is wil super graag mijn landje terug want ik ga niet overnieuw beginnen dat vind ik het niet waard. Er komt namelijk telkens te staan op mijn ipad of ik het dorp met stadshuis level 5 wil laden.

Ik heb een anders iPhone gekocht en die gene heeft me Apple id gewist en toen kon ik niet meer op me game center en moet nu opnieuw beginnen hoe krijg ik me oude acc. Als je je account nooit hebt gekoppeld ben je deze denk ik kwijt. Zou kemand mij kunnen beschrijven hoe je dat doet.

COC gemaild maar vorige keer kreeg ik daar pas een maand later reactie op.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Long:

    Iemand weet hoe ik dit voor elkaar krijg?

    Antwoord
  2. Fares:

    Help me ik wil mijn SH lvl.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *