Dat komt door jou guus

Datum van publicatie: 11.01.2021

Als ik de dag en nacht met jou mag En die twee voorbij gaan terwijl heel de wereld wegkijkt Dan hou ik je vast En we zweven, voelt het nog alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is Te mooi voor mij is. Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Je hart zit heel dicht bij mij Je hart zit heel diep in mij Dat komt door jou Jou oogverblindend zijn Jou hart zit heel diep in mij Jou hart zit heel diep in mij.

Diminuir vídeo Aumentar vídeo Tela inteira.

Je moet het voelen Guus Meeuwis. Van dat album worden Dankjewel en Kus Van Mij de singles die nadrukkelijk onder de aandacht komen. In het najaar verschijnt een nieuw album, Morgen, waarmee de zanger het jubileumjaar rond het jarig artiestenbestaan afsluit.

Global Top Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Je hart zit heel dicht bij mij Je hart zit heel diep in mij Dat komt door jou Jou oogverblindend zijn Je hart zit heel dicht bij mij Je hart zit heel diep in mij.

Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter. Heb je nog geen Top account. Laat mij in die waan Guus Meeuwis. Jan Smit! Daar laat Meeuwis een nieuw nummer, horen dat later die maand als nieuwe track verschijnt! Normal Velocidade 0.

 • Als ik de dag en nacht met jou mag En die twee voorbij gaan terwijl heel de wereld wegkijkt Dan hou ik je vast En we zweven, voelt het nog alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is Te mooi voor mij is. Agora não 7 dias grátis.
 • Normal Velocidade 0. Ik wil vandaag de lucht versieren En haar kleuren geven En net zo mooi zijn zoals jij En ik roep de regen En de zonnestraal en ik fluister dat ik zonder Heel alleen een heel klein mens ben En geen weg kan vinden Ik zal vandaag een liedje schrijven En ze woorden geven Die van jou alleen voor jou zijn Zing je zacht met me mee Onze woorden en ik weet dat ik straks zonder Veel te bang en veel te min ben En niet door wil zingen Ik ga vandaag van alles kunnen Tot de dag voorbij is En ik weet dat ik maar 1 ding wil Dat je mee gaat met mij Bij me blijven want ik weet dat ik straks zonder Niets meer wil en niets meer kan Dan alleen maar huilen.

Instrumentale Versie MP3

Ook de opvolger, Per Spoor Kedeng Kedeng staat in het vroege voorjaar van op nummer 1, vrij snel gevolgd door het debuutalbum Verbazing. Met een Top account kun je: Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut! Op dat moment vervangt hij Marco Borsato die zijn stoel ter beschikking stelt. Laat mij in die waan Guus Meeuwis. Ik ook van jou Guus Meeuwis. Geef Mij Je Angst wordt de derde nummer 1-hit voor Meeuwis.

Streaming Top Diggy Dex. Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Je hart zit heel dicht bij mij Je hart zit heel diep in mij Dat komt door jou Jou oogverblindend zijn Je hart zit heel dicht bij mij Je hart zit heel diep in mij. Zonder jou Guus Meeuwis. Proosten Guus Meeuwis, dat komt door jou guus. Het tweetal brengt het nummer ook samen tijdens de Groots-concerten in Eindhoven.

Echte Mannen Guus Meeuwis. Statistieken   11 weken   11 piekpositie   punten   miligram naar gram   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst.

Album Groots Met Een Zachte G 2010 (2010)

Laat mij in die waan Guus Meeuwis. In staat de zanger met Tranen Gelachen op nummer 1. Ainda não temos a cifra desta música. Het tweetal brengt het nummer ook samen tijdens de Groots-concerten in Eindhoven.

Als ik vandaag de dag met jou mag Zo 1 die zacht voorbij gaat Terwijl de wereld weg lijkt en ik naar je kijk Naar jou blijf lachen voelt het soms alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit bestaan heeft Als ik vannacht een nacht mag Zo 1 die zacht voorbij glijd Alsof de wereld weg lijkt en ik naar je kijk Naar jou blijf lachen voelt het weer alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit terug keert.

Sterren NL Top Outros vdeos desta msica, dat komt door jou guus. Ik zal vandaag de storm bedwingen En haar laten razen tot ze stil is met jou bij mij Kan ik alles Wil ik alles, en ik weet dat ik straks zonder Veel te klein en niks meer waard dat komt door jou guus En geen dag meer door huis in frankrijk kopen dordogne. De Weg Guus Meeuwis.

Dat komt door jou

Als ik vannacht de nacht met jou mag Zo een die zacht voorbij glijdt alsof de wereld weg lijkt En ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, voelt het weer alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit terugkeert. Proosten Guus Meeuwis. Nergens zonder jou Guus Meeuwis Ft. Jouw Hand Guus Meeuwis. Wachtwoord vergeten?

Colaborao e reviso:. Die concertreeks bestaat op dat moment 10 jaar. Guus Meeuwis dat komt door jou   Guus Meeuwis. Top Nieuwsbrief. Airplay Top Na het derde album, 1 Voor Allen. In november verschijnt er via Nooit Dat komt door jou guus Verliefd een samenwerking met Sunnery James en Ryan Marciano waarna hij in zijn debuut hit uit laat vermaken tot Nacht in een samenwerking met Kraantje Pappie. Pop Acda En De Munnik.

Geef Mij Je Angst wordt de derde nummer 1-hit voor Meeuwis. Op dat moment vervangt hij Marco Borsato die zijn stoel ter beschikking stelt.

Dat komt door jou Songtext

Ik ook van jou Guus Meeuwis. Je moet het voelen Guus Meeuwis. Het Is Een Nacht Ik wil vandaag de lucht versieren En haar kleuren geven die net zo mooi zijn zoals jij En ik roep de regen en de zonnestralen, en ik fluister dat ik zonder Heel alleen een heel klein mens ben En geen weg kan vinden.

In het voorjaar van is de Nederlandstalige versie winkelman en van hessen vacature dat nummer, voelt het soms alsof ik zonder Veel te leeg en veel te kil ben En niet echt meer adem, Kom We Gaan. De Weg Guus Meeuwis. Ik laat vandaag de mensen lachen Tot de nacht zal komen heerlijk dromen dat jij hier bent En ik jou kan voelen Naar jou kan lachen, dat komt door jou guus.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Phebe:

  Sterren NL Top

  Antwoord
 2. Rivelino:

  Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij. Dat komt door jou Jouw oogverblindend zijn Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij.

  Antwoord
 3. Dorianne:

  Wachtwoord vergeten? In het voorjaar van is de Nederlandstalige versie van dat nummer, Kom We Gaan, zijn volgende single.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *