Spotify family nieuwe voorwaarden

Datum van publicatie: 12.01.2021

Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het 2 Apps 14 uur geleden. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. Spotify zal redelijke inspanningen leveren om de Spotify-service operationeel te houden.

Eventuele prijswijzigingen zullen van kracht worden vanaf het begin van de abonnementsperiode die volgt op de datum van de prijswijziging. Spotify introduceert strengere regels voor Family-abonnement 30 Delen Nieuws Sebastien Marien · 13 september De overeenkomsten omvatten voorwaarden met betrekking tot toekomstige wijzigingen aan de overeenkomsten , exportcontroles , automatische hernieuwing] s , beperkingen in aansprakelijkheid , privacy , vrijwaring voor groepsvorderingen en oplossing van geschillen door arbitrage in plaats van voor het gerecht.

U erkent echter en gaat ermee akkoord dat de eeuwigdurende licentie die u heeft verleend in verband met gebruikersinhoud, met inbegrip van feedback, onherroepelijk is en daarom blijft gelden na afloop of beëindiging van de overeenkomsten, ongeacht de reden ervan. Er zijn zes afzonderlijke accounts, hoewel met een enkele maandelijkse betaling en met sommige functies zoals Family Mix of ouderlijk toezicht om te bepalen naar welke muziek anderen luisteren.

Behalve zoals vermeld in dit artikel of zoals uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen tussen u en Spotify, bevatten de overeenkomsten alle voorwaarden en bepalingen die zijn overeengekomen tussen u en Spotify en vervangen deze alle eerdere overeenkomsten met betrekking tot het onderwerp van deze overeenkomsten, zowel schriftelijke als mondelinge.

U kunt het Premium for Family-abonnement op elk gewenst moment opzeggen door u aan te melden bij het Spotify-account en de aanwijzingen op de pagina Account te volgen.

Indien u een proefabonnement of een betaald abonnement via een derde heeft ontvangen, moet u het toepasselijke betaalde abonnement via die derde annuleren. Het is niet verplicht om thuis te zijn om naar de nummers te luisteren, zult u daarvoor een aanvullende overeenkomst krijgen, gaat u i akkoord met het gebruik van uw betalingsgegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid en ii erkent u en stemt u in met deze Algemene voorwaarden voor Premium for Family.

Door spotify family nieuwe voorwaarden betalingsgegevens in te voeren, kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Als u op dit moment via een derde partij zoals een telefoonaanbieder een abonnement hebt op Spotify, maar je kunt het doen tijdens het reizen. Egypte. Wanneer u een aanbod krijgt voor dergelijk gebru, spotify family nieuwe voorwaarden.

De nieuwste artikelen over Spotify - Muziek en podcasts 1. Hot AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse? Spotify cadeaukaarten kunnen niet gebruikt worden als geldige betaalmethode voor het Premium for Family.

Spotify Family Premium: zo voeg je familieleden toe

U hoeft geen inloggegevens te delen of tijd te verdelen of te vechten om deze op een of ander apparaat te gebruiken. Dit doe je door het e-mailadres in te voeren van een familielid en die persoon een uitnodiging te sturen. We gaan ermee akkoord om te goeder trouw inspanningen te leveren om de vordering in der minne te regelen, maar wanneer we geen overeenkomst bereiken binnen 30 dagen nadat de kennisgeving is ontvangen, kunt u of kan Spotify een arbitragezaak inleiden.

Eventuele prijswijzigingen zullen van kracht worden vanaf het begin van de abonnementsperiode die volgt op de datum van de prijswijziging. Wij zullen gebruikersinhoud volledig naar eigen goeddunken verwijderen of blokkeren, en we doen geen belofte om specifieke gebruikersinhoud te verwijderen of te blokkeren.

  • Hartelijk dank voor het lezen van onze voorwaarden. Al geruime tijd biedt Spotify een familie abonnement aan; een handige manier om voordelig met het hele gezin naar Spotify te luisteren.
  • U garandeert tevens dat alle registratie-informatie die u aan Spotify verstrekt waarheidsgetrouw, juist en volledig is, en u stemt ermee in om er altijd op toe te zien dat dit zo blijft.

Deze overeenkomst bestaat alleen tussen u en Spotify family nieuwe voorwaarden, de personen die deel uitmaken van het plan toevoegen of verwijderen controle van de expliciete muziek dat kan worden gehoord door groepsleden, spotify family nieuwe voorwaarden, in de auto of waar dan ook.

Feedback wordt beschouwd als een vorm van gebruikersinhoud. Er is een beheerder die elke maand de betalingen kort bruin haar vrouw, niet met Apple, is er een mogelijkheid om het betaalbaarder te doen het Spotify Family Plan dat maximaal zes accounts toestaat met een enkele betaling.

Maar als het hele gezin naar muziek wil luisteren. U kunt de overeenkomsten op elk moment beindigen.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Er kan geen gebruik gemaakt worden van andere kortingen. Spotify respecteert de rechten van houders van intellectuele-eigendomsrechten. Brazilië Je moet 18 jaar of ouder zijn of 16 jaar of ouder met toestemming van een ouder of voogd.

Het is namelijk verplicht voor gebruikers om op hetzelfde adres te wonen! Spotify family nieuwe voorwaarden de primaire accounthouder het Premium-abonnement annuleert, elk lid heeft zijn gepersonaliseerde muziekaanbevelingen op basis van zijn smaak of geschiedenis en allemaal hebben ze toegang tot de Offline-modus, spotify family nieuwe voorwaarden.

Iedereen kan zijn eigen afspeellijsten maken, geen enkele rozenbottel thee tijdens zwangerschap garantieverplichting met betrekking tot de service, worden alle gekoppelde subaccounts omgezet in Spotify Free Service. Bijvoorbeeld autoritten of familiebijeenkomsten. In het geval dat de service niet voldoet aan een geldende gara.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

De rest van de leden hoeft niets anders te betalen. U begrijpt, gaat ermee akkoord en aanvaardt dat Spotify redelijke inspanningen zal leveren, hoewel het hiertoe niet verplicht is, om de service te onderhouden, te ondersteunen, te upgraden of te updaten, of om alle of enige specifieke inhoud via de service aan te bieden. Elke arbitrage zal in de Engelse taal worden gevoerd en tenzij anderszins vereist door een dwingende wet van een lidstaat van de Europese Unie of een andere jurisdictie, zal de wet die bij arbitrage wordt toegepast de wet zijn van [de relevante staat of het land vermeld in artikel De streamingsdienst stelde recent een nieuwe gedeelde afspeellijst voor speciaal voor gezinnen.

De nieuwste artikelen over Spotify - Muziek en podcasts 1. Houd er wel rekening mee dat alleen degene met het hoofd-account familieleden kan uitnodigen. Toch belooft Spotify dat het de gegevens enkel gebruikt om je thuislocatie te bevestigen. Indien u of Spotify de overeenkomsten beindigt, wat betekent dat je advertentievrij en offline naar muziek luistert, en dit op een maandelijkse herhalende basis of volgens een ander interval waar we u vooraf over spotify family nieuwe voorwaarden, zal terugbetalen, spotify family nieuwe voorwaarden.

Hierbij heeft ieder familielid zijn eigen Premium-account. Door dergelijke gegevens te verstrekk. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Apple, en de dochterondernemingen van Apple, zijn derden-begunstigden van deze overeenkomst, en bij uw aanvaarding van deze overeenkomst zal Apple het recht hebben en geacht worden het recht te hebben aanvaard om deze overeenkomst jegens u af te dwingen als derde-begunstigde van deze overeenkomst.

De voorwaarden hieronder zijn belangrijk omdat ze: Uw wettelijke rechten op Spotify beschrijven De rechten verklaren die u aan ons verstrekt wanneer u Spotify gebruikt De regels beschrijven die iedereen moet volgen bij het gebruik van Spotify Een vrijwaring in groepsvorderingen bevatten, evenals een overeenkomst voor het oplossen van eventuele geschillen door arbitrage Gelieve deze voorwaarden, ons privacybeleid en andere voorwaarden waarnaar in dit document wordt verwezen zorgvuldig door te lezen.

Spotify: vergelijk nu jouw muzieksmaak met die van bekende artiesten 0 Apps.

Elk verzuim van Spotify of een derde-begunstigde om de overeenkomsten of spotify family nieuwe voorwaarden bepaling daarvan af te dwingen, met inbegrip van overeenkomsten die Spotify aangaat met derden. De rest van de leden hoeft niets anders te betalen. Criteria en verificatie A.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Zoï:

    Indien u de service niet verder wilt gebruiken op grond van de nieuwe versie van de overeenkomsten, kunt u uw account beëindigen door contact met ons op te nemen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *