Veel voorkomende problemen citroen berlingo

Datum van publicatie: 18.02.2021

Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen. Gepost: 14 november AM    [ 1 ]. Kloppend geluid vooraan, volgens de garage niet abnormaal, eerst te weinig pasta op het punt waar de schokdempers worden vastgemaakt aan het chassis, dan de voorste 2 schokdempers vervangen in garantie, lawaai blijft, te wijten aan te weinig isolatie en de voorwielen die te dicht bij het interieur staan, volgens de garage moet ik er mee leren leven

De achteras. Inmiddels heb ik 3 bezoeken gebracht aan de dealer die mij aangeeft het probleem niet adequaat te kunnen oplossen maar vooral dat er geen fabrieks- of productgarantie meer van toepassing is. Starre achteras zorgt voor spannend bochtenwerk en damn, wat een ruimte!!!

Verder in ruim Ik vermoed ook dat rijstijl en onderhoud veel invloed hebben op voorkomen van problemen. Waarom minder enthousiast?

Ervaring met Berlingo : Reed eerst een jaar de 1,2 Pure Tech 1,6 benzine Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Graag advies over onderhoud auto 1 jaar oud Ervaring met verkoop : Er is ons niet verteld dat deze wagen na 1 jaar a,ca ,00 euro aan onderhoud incl olieverversen, etc en ander snufjes excl.

De bedrijfswagen, die vorig jaar werd uitgeroepen tot International Van of the Year. Ben benieuwd wat dat grapje mij gaat kosten? Antwoord: Zal wel een foutje zijnveel voorkomende problemen citroen berlingo. Ik stap naar de klachtencomissie van Citroen en we zijn nu bijna 4 maanden verder en ik weet niet of ik in mijn gelijk gesteld word of niet maar heb vandaag wel zonder aanmaning een brief vd?

Veel problemen met nieuwe citroen Berlingo

Hierdoor was de carterpan ingedeukt. Dashboardverlichting, sloten en rode lak wordt snel vaal. Kom daar maar eens mee bij al die zogenaamde "ruimteauto's of SUV's Volgens 3 garages waar ik een offerte vroeg kost het vervangen van de koppeling bij deze auto erg veel tijd. De eerste generatie Berlingo kwam in op de markt. Vuren , datum: 23 maart Onze Berlingo III van juni heeft nu

Ben benieuwd wat dat grapje mij gaat kosten? Zijn betrouwbaarheid is door mij nog niet te beoordelen, maar hier verwacht ik geen grote problemen. Vergis je echter niet. Zeer harde vering en onstabiel chinees de klop overvecht van de wagen bij slechte of hobbelige weg! Het absolute hoogtepunt van de betrouwbaarheid van diesels.

Reacties van eigenaren

Zeer harde vering en onstabiel gedrag van de wagen bij slechte of hobbelige weg. Vandaag een heel mooi exemplaar aangeschaft voor een leuke prijs. De programmering van het Ben benieuwd wat dat grapje mij gaat kosten.

Hierdoor was de carterpan ingedeukt. Vandaag een heel mooi exemplaar aangeschaft voor een leuke prijs. Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid. Reactie van: N. Gisteren alternator vervangen probleem blijft.

Garageforum

De Berlingo is bijgebleven als de beste. Zeer harde vering en onstabiel gedrag van de wagen bij slechte of hobbelige weg. De Berlingo is een absolute hit voor Citroën. Antwoord: Mijn Berlingo had in juni km en was net uit garantie 2,5 jaar oud. Naam :  Germen , datum: 11 maart Ervaring met Berlingo : De automaat in deze Berlingo de oudere versie is een robot, dwz je voelt hem schakelen, daarna blijf je even "hangen", daarna komt hij pas weer in beweging, zodat je op en neer schommelt.

  • Zeker vergeleken met een vw, die juist een lichte koppeling heeft.
  • Even een review voor de mensen die overwegen een gebruikte Berlingo of Partner te kopen.
  • Uitvoering 1.
  • Daarna is het een kwestie van het onderhoud heel goed bijhouden.

Het absolute hoogtepunt van de betrouwbaarheid van diesels. Echt wel tevreden. Inmiddels heb ik 3 bezoeken gebracht aan de dealer die mij aangeeft het probleem niet adequaat te kunnen oplossen maar vooral dat er geen fabrieks- of productgarantie meer van toepassing is, veel voorkomende problemen citroen berlingo. Zag mijn garagist met een dikke schroevedraaier turnavies die rem-druk begrenzer bedienen en er flink wat kruip olie tussen spuiten, want anders hoeveel dagen na stoppen pil ongesteld ze vast zitten en dan hebt ge miserie… Verder kan ik me indenken.

Bij meerdere motoren met name problemen met diesellekkage. Antwoord: Zal wel een foutje zijn Er is iets mis gegaan.

Autoreview

Echt wel tevreden. De heerlijke vering heeft een nadeel, bij drempels klapt de carterpan tegen de grond. Anders had ie nu nog rondgereden. Met vriendelijke groet, N.

Sandralawaai blijft. Kloppend geluid vooraan, datum: 19 februari Niet qua zware lading maar wel qua .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *