Wanneer de pil beginnen

Datum van publicatie: 12.01.2021

Eénfasepillen en meerfasenpillen zijn even betrouwbaar. Er zijn verschillende soorten progestagenen. De pil is daarom minder geschikt als je een onregelmatig leven hebt of vergeetachtig bent.

Wanneer moet je beginnen met slikken? Tot nu toe bevalt het erg goed! Voor de indeling van de anticonceptiemiddelen baseren we ons op de studie van James Trussell. Verdik je van de pil? Voordelen: Bij goed gebruik is de pil heel betrouwbaar. Tips voor gebruik Slik de pil iedere dag op een vast tijdstip behalve in de stopweek.

Doe dit!

Het gebruik van de derde generatie pillen is in Nederland door de beroering sterk gedaald, wanneer de pil beginnen. Het koper maakt de zaadcellen van de man onvruchtbaar! Lees verder. Ze waren meteen superverliefd, dus Emma wilde snel een anticonceptiemethode gaan gebruiken. Bijna elke pillenstrip bestaat uit 21 tabletten.

Wisselen van anticonceptiemiddel

Als je tevreden bent met je pil en ze nog een tijd wil nemen, kan je aan je dokter een voorschrift voor een jaar vragen. Voor- en nadelen anticonceptiering Voordelen: Betrouwbare vorm van anticonceptie. Het gebruik van de derde generatie pillen is in Nederland door de beroering sterk gedaald. Dit gebeurt er als je de pil vergeet in week 1, week 2 of week 3. Je hebt diarree gehad of overgegeven.

Geen extra risico op trombose. Blijven de bijwerkingen aanhouden, wanneer de pil beginnen, naargelang het soort progestageen  dat de pil bevat:, verlies je echt veel bloed of blijft het bloedverlies langer dan een paar maanden duren? Spiraaltje zonder hormoon - koperspiraaltje Het koperspiraaltje is een stukje plastic met een koperdraadje eromheen.

De pil wordt ook ingedeeld in generaties. Voor- en nadelen anticonceptiering Voordelen: Betrouwbare vorm van anticonceptie. Een halfjaar geleden leerde Emma haar vriend kennen? Moet ik rekening houden met tijdzones als ik reis.

Britt Talk over de pil

De ervaring van Emma Een halfjaar geleden leerde Emma haar vriend kennen. De hoeveelheid oestrogeen varieert per merk pil; een subpil betekent dat een pil minder dan 50 microgram oestrogeenhormoon per pil bevat en zo zijn er ook sub en sub pillen.

Type zoekwoorden. Lees voor.

De laaggedoseerde zogenaamde derde generatie pillen, Mercilon, hoef je in dit geval niet te wachten tot de eerste dag van jo. Omdat je menstruatie n het stoppen met de pil opnieuw een beetje ontregeld kan zijn. Dat verkleint de kans dat wanneer de pil beginnen hem vergeet. Brochures Algemene brochure anticonceptie Anticonceptie na bevalling. Lees verder.

Meest gezocht:

Pil biedt betrouwbare bescherming Anticonceptie door hormonen. Er zijn aanwijzingen dat de pil bij hen een verhoogde kans geeft op het vroegtijdig ontstaan van borstkanker. Welke anticonceptiepil kies je? Je kunt zwanger worden als je seks hebt gehad zonder een condoom te gebruiken en… Je bent de pil vergeten.

Daarna neem je een aantal placebo pillen. Waar kan ik de pil kopen. Voor- en nadelen hormoonspiraal Voordelen: Zeer betrouwbare vorm van anticonceptie. Dit heet de stopweek. Hoe betrouwbaar is de Pil, wanneer de pil beginnen. Ze wilt namelijk zo veel mogelijk zelf kunnen bepalen wanneer haar menstruatie komt. Als je voor het eerst met de pil start, neem je de pil op de eerste dag van je menstruatie.

NSMBL Navigation

Sommige vrouwen die de pil nemen krijgen een hoger libido, anderen net een verminderd libido. In deze stopweek krijg je een onttrekkingsbloeding. Deze pillen bevatten een deel actieve pillen aangevuld met een aantal placebo pillen. Ook dan beschermt de pil je tegen zwangerschap.

Je moet de pil 7 dagen correct innemen voordat je beschermd bent tegen zwangerschap. Let op, want vanaf dat moment dien je de pil elke dag in te nemen. Geen extra risico op trombose.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

  1. Kenny:

    Bekijk en vergelijk de verschillende anticonceptiemiddelen of lees eens door onze profielen om jezelf goed te informeren.

    Antwoord
  2. Kalle:

    Ben je op een andere dag gestart?

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *