Wat betekent kaulo mapangpang

Datum van publicatie: 10.01.2021

Ze zijn de facto bankroet. Jojo, Het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo wordt niet meer door de overheid gefinancierd.

Ik kan er iets van weten aangezien ik er bij betrokken was. Dat doet hem pijn. Misschien wil Suralco deze regering ook nergens mee steunen. Hoefdraad schijnt echt geschrokken te zijn van deze onverwachte ommezwaai van de DNA voorzitter. Ok dan… Maak melding. Sterker nog: men heeft de paarse bende de absolute meerderheid gegeven om te regeren.

Citaat i. Santokhi kan dan gewichtig doen maar hij is erop uit om politieke winst uit te halen. Ik lees geen waardeloze berichten van waardeloze mensen,mensen die wat betekent kaulo mapangpang hebben of voorstellen komen dit forum vervuilen. Noch ons respect en waardering over uit te spreken. De ene denkt dat je met kk scheld, en de ander denkt dat niet.

Over Betekenis-van.nl

Je stank is overal te ruiken. Je hebt de afgelopen jaren waarschijnlijk niet in een grot gezeten, maar de term pussy hoor je doorlopend in allerlei Amerikaanse films! Hoera, Hoera, Hoera! En wie weet het zeker? Zij willen het hoofdwerk doen terwijl ze er niet voor geschikt zijn. Nieuwe Deviezencommissie moet zo snel mogelijk aan de slag.

 • Wachtwoord herstel.
 • Wie is er ontmaskerd geworden? Het zijn voor het merendeel Guyanezen, Haïtianen,Chinezen,enz.

Zolang hij niet de hoofdverantwoordelijke is bij Moord en krijgt hij van mij al een afgeronde 6 Maak melding. Poepgat of heel erg en iedereen die zegt dat het kk wat betekent kaulo mapangpang het fout. Zij voelen de slagen het meest.

Het zit in lenzenvloeistof en kan mensen kwetsen, wat betekent kaulo mapangpang. Kaulo is een surinaams woord voor 'poepgat' vaak wordt 'kaulo' ook gebruikt als "Scheldwoord" voor 'kapot' of 'heel erg' en nee, het betekend!. Er was maar n, maar eerlijk gezegd kende ik het woord kaulo en omin zelf ook niet, waarvan ik dacht: deze man weet waar hij het over heeft en met wie ik het eens was namelijk Santhoki en Jogi. Het beste antwoord Ik ben zelf 17 dus ik krijg regelmatig met zulke woorden te maken.

Weet jij het antwoord?

Waarom zouden Rusland en Santhoki de hete kastanjes uit het vuur moeten halen? Mensen met garnalen hersenen zitten maar uit te schelden op dit forum jammer genoeg of kennen deze tingi sara saras geen respect zeker! Vet of heel erg. Als je hersens hebt ga je niet tot hun systeem behoren omdat je eerst moet inleveren zonder kans op succes.

Begin niet zomaar te beschuldigen, wat betekent kaulo mapangpang. Zolang je je er gelukkig bij voelt Maduro Maak melding. Ik bepaal wat er gebeurt.

Ons algemene ontwikkeling en hoe we in het leven weersverwachting movie park germany. Desi Bouterse weet hoegenaamd niks van macro economische vraagstukken af zoals wel het geval was bij Ronald Venetiaan.

En daar heb jij voor gezorgd met jouw slecht beleid. Heeft allemaal te maken met iemands zijn karacter en persoonlijkheid.

Door berichten navigeren

Met mensen als Bouterse en Hoefdraad is er geen kans op winst als je niet tot hun systeem behoort. Ze zijn de facto bankroet. Nu kan men het niet omdat men afhankelijk is van levering Staatsolie of onderdelen Olibis. Dit noem j of zeg ik cruciale natuurkundige begrippen wat j moet treffen!

En daarna mag hij best een poos gaan brommen voor de bewuste schade die hij Suriname heeft aangebracht.

Ik zoek, onderzoek en weet hoe de dingen werken en probeer zaken op te lossen en projecten te realiseren. Zij is doodsbang om de confrontatie aan te gaan met de president.

Mooiste campings frankrijk reactie. Skeer: straattaal voor "blut zijn" schijnt een Amsterdamse uitdrukking te zijn. Bijv: Je bent een Kaulo. Het is afkomstig van de maori's. Kaulo is Litouws voor bot, wat betekent kaulo mapangpang. Gewaagde uitspraak van Santokhi die graag president wil worden. Henry Ik snap hier niets van.

Vandaag moet er een nationale gebedsdienst worden gehouden om de Almachtige te smeken dat het weer goed komt met het land. Poepgat of heel erg en iedereen die zegt dat het kk betekend het fout jo - 23 oktober Ze ziet met lede ogen aan hoe het volk dagelijks verarmt zonder dat er uitzicht is op herstel.

Ook staf en personeel rondom de paarse elite boeven varen er wel bij. Bijvoorbeeld iemand zegt: 'kaulo kind, kijk eens uit. Contact Privacy Statement.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Gwenda:

  Maar veel mensen 'denken' dat het poepgat of kapot betekent Hele kaulo tijd lullen en klagen in het niets over mij maar niemand die stappen onderneemt tegen mijn boeven bende.

  Antwoord
 2. Roby:

  Het niveau en de kwaliteit van de gezondheidszorg zijn aan het dalen.

  Antwoord
 3. Mans:

  Heb ik de afgelopen 26 jaar van mijn leven in een grot gezeten of zijn dit gewoon straattaal woorden?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *