Wrts lijsten duits

Datum van publicatie: 09.01.2021

Stap 3. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:  1.

Wat wil je bestellen? Meerdere manieren om jezelf te overhoren Overhoor jezelf met spelling, toets, dictee, hints, meerkeuze of flashcards voor Duits. Dit vertelt je veel over Duitsland en haar cultuur. De methode is de laatste tijd druk bezig geweest met vernieuwen. Anders gezegd: test je kennis van de Duitse naamvallen, bijvoeglijke naamwoorden en andere delen van de Duitse grammatica.

Op veel scholen wordt de methode Trabitour gebruikt. Na Klar. Franse basiswoordenlijst Examen Zoals hieronder weergegeven. Met de lesmethode Na Klar!

Voor elk niveau: van beginner tot gevorderde Van de eerste graad in het secundair onderwijs tot de taalspecialisten in het hoger onderwijs: iedereen leert en oefent met WRTS.
 • Soms is het prettig om het leren even af te wisselen met een video.
 • Login Registreren.

Geschikt voor alle leerniveaus

Op dit moment vind je op WRTS. Meer informatie over leerniveaus. Start met oefenen.  Je kunt een lijst overhoren door deze te selecteren. Een complete basiswoordenlijst van A tot Z. Nog leuker is het als je af en toe kunt afwisselen met een video.  Selecteer welke overhoring je wilt starten en welke andere instellingen je nog wilt instellen.

 • Het succes van de leerling staat centraal 3.  Je komt nu in onderstaand scherm terecht.
 •   Stap 2. Stap 2.

Bestel geen geluid ipad bij apps de examenbundel Duits voor jouw leerniveau hieronder. In deze video legt Jim de verschillen tussen de 1ste en 4de naamval uit en hoe je deze naamvallen vervoegt? Zoals hieronder weergegeven. Franse basiswoordenlijst Examen Anders gezegd: test je kennis van de Duitse naamvallen, wrts lijsten duits, bijvoeglijke wrts lijsten duits en andere delen van de Duitse grammatica. Klik hier op het icoontje play voor het overhoren.

Trabitour leert je de Duitse taal op een creatieve en verfrissende manier, waarbij geen les of hoofdstuk hetzelfde is.

Vaklokalen

Login Bestellen. Geschikt voor het secundair onderwijs. De methode is de laatste tijd druk bezig geweest met vernieuwen.

In deze video legt Jim de verschillen tussen de 1ste en 4de naamval uit en hoe je deze wrts lijsten duits vervoegt. Durf jij het aan.

Je neemt de leerstof door en achterhaalt vervolgens hoe goed je die onder de knie hebt, wrts lijsten duits. Trabitour leert je de Duitse taal op een creatieve en verfrissende manier, waarbij geen les of hoofdstuk hetzelfde is.

 Je kunt kapsel in laagjes knippen lijst overhoren door deze te selecteren.

Neue Kontakte

  Stap 3. Neue Kontakte is de meestgebruikte methode voor het vak Duits. Als je de woorden zelf gaat invoeren, volg dan de volgende stappen Geef je lijst een titel.

Meerdere manieren om  jezelf te overhoren Kies uit n van de vele overhooropties om jezelf te overhoren, wrts lijsten duits. Met de lesmethode Na Klar. Stap 4! Zo bevat de examenbundel duidelijke informatie over wat er van je verwacht wordt op zowel het school als centraalexamen. In de volgende stappen start je een overhoring. Hoe maak ik een lijst aan. Wrts lijsten duits is het gratis overgeven na alcohol om makkelijker en sneller te leren.

Selecteer welke overhoring je wilt starten en welke andere instellingen je nog wilt instellen!

 Je kunt een lijst overhoren door deze te selecteren. Je kunt ervoor kiezen om zelf de woorden in te voeren, een lijst te  importeren   uit Excel, van woordjesleren. Op veel scholen wordt de methode Trabitour gebruikt. Stap 2.

Voor maar 2,99 euro. Thuis, onderweg of op school. VWO Duits Examenbundel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Alicia:

  Veel gebruikers van WRTS. Durf jij het aan?

  Antwoord
 2. Darya:

  Denk bijvoorbeeld eens aan de cursussen Alles im Grif of Leven Duits.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *